Weboldal készítés

Kérje díjmentes konzultációnkat, ahol felmérjük egyéni igényeit!

Ma már egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne legyen egy átlátható, informatív, modern weboldala.

Egy jó honlap fontos információforrás, melynek szerepe van abban is, hogy milyen első benyomás alakul ki a potenciális partnerben a vállalatáról.

Weboldal készítés - RAAB SOFTWARE Kft.

Cégünk professzionális keretek közt egy mindenre kiterjedő weboldalkészítő szolgáltatást kínál, hogy Ön a legjobbat mutathassa meg magából. Legyen szó egyszerűbb vagy komplexebb honlapokról, regisztrációs felületekkel rendelkező weboldalakról, zárt és nyílt tartalmakkal feltöltött platformokról vagy ezekhez kapcsolódó blogokról, netalántán webshopokról, számunkra nincs olyan igény, amit ne valósítanánk meg.

Cégünk alapvetése, hogy amit elkészítünk, azért felelősséget is vállalunk, ráadásul – igény szerint – a kész termék utóéletéről is maximálisan gondoskodunk.

Hogy néz ki nálunk egy ingyenes konzultáció? Mit kell tudni erről a szolgáltatásról?

A kapcsolatfelvételtől számított 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, megbeszélünk egy időpontot, majd egy személyes vagy online konzultáció keretében átbeszéljük, hogy pontosan mire is lenne szüksége. Milyen elképzelése van jövőbeli weblapjának arculatáról? Milyen igényeket támaszt? Milyen funkciókra van szüksége?

Fontos tudni, hogy minden általunk készített weblaphoz biztosítunk supportot, vállaljuk a domain-ügyintézést, biztosítjuk a szükséges webszervert. Ezeket az elemeket az ajánlatunk, amelyet 48 órán belül elkészítünk Önnek, tételesen tartalmazza.

A konzultációnk és az ajánlat elkészítése minden esetben díjmentes, Önnek semmilyen elköteleződéssel nem jár.

Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődhez a közös munka, mely során aktív kapcsolattartásra, pontosan betartott határidőkre számíthat. A folyamat során minden egyéni igényt figyelembe veszünk, hiszen a célunk egy hosszú távú partnerség kialakítása. A weblap elkészítésén túl tartalomkezelést és fejlesztést is vállalunk, amely részünkről is hosszú távú elköteleződést kíván.

Hiszünk benne, és az eddigi tapasztalataink is azt mutatják, hogy ügyfeleink hűségükkel díjazzák megbízhatóságunkat.

 

Weboldal készítés - RAAB SOFTWARE Kft.

Amiben számíthat ránk:

  • Díjmentes konzultáció
  • Arculattervezés és -kivitelezés
  • Teljeskörű domain-ügyintézés
  • Tartalomkezelés
  • Keresőoptimalizálás
  • Tárhely
  • Aktív támogatás (support)