Digitális fejlődés

Kérje díjmentes konzultációnkat, ahol felmérjük egyéni igényeit!

web app - RAAB SOFTWARE Kft.

Haladjon a korral!

Egy cégről sokat elárul, hogy milyen rendszerben tartja nyilván a beérkező információkat, illetve hogy azt hogyan osztja meg a munkatársakkal.

Sok olyan rémtörténetet hallani, amelyben a napi működéshez elengedhetetlen információkat első ránézésre komolynak tűnő vállalatok kockás füzetben vagy a cég egy-egy munkatársánál kallódó offline dokumentumban tárolnak.

Ez, amellett, hogy végtelenül elavult megoldás, biztonsági szempontból sem túl célravezető.

Ajánlatot kérek
Digitális fejlődés - RAAB SOFTWARE Kft.

Mire jó egy cégspecifikus nyilvántartórendszer? Milyen előnyei vannak a hagyományos módszerekkel szemben?

A webalapú applikációk legfőbb előnye, hogy egy egyszerű böngészőből bárhol és bármikor elérhetők, és lehetővé teszik, hogy az arra jogosultak elérjék a munkájukhoz szükséges információkat. A home office munkavégzés elterjedésével ez különösen fontossá vált, az offline dokumentumok ideje ugyanis lejárt.

Elengedhetetlen, hogy mindenki lássa a munkájához tartozó folyamatok aktuális állását, vagy hogy a munkatársak könnyen tudjanak kommunikálni egymással. Ez a webalapú nyilvántartórendszer a cég és a cégvezető igényeinek megfelelően alkalmas arra, hogy nyilvántartsa a partnereket, általa könnyen létrehozhatók adatbázisok, megoldható mondjuk akár egy raktárkezelés.

Cégünk készített már egyedi igények alapján időpontfoglaló rendszert, munkaidő-nyilvántartót, szabadságnyilvántartást, mindezt felhasználóbarát felületeken, a megrendelő cég arculatához illő formában.

Webapplikációjához az Ön igényei szerint a következőket biztosítjuk:

  • Díjmentes konzultáció
  • Arculattervezés és -kivitelezés
  • Teljeskörű domain-ügyintézés
  • Tartalomkezelés
  • Keresőoptimalizálás
  • Tárhely